Post by tentpilgafimer on Feb 10, 2022 2:57:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blades of Brim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blades of Brim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej monet hack ▞▞▞
▞▞▞ Blades of Brim 2022 version ▞▞▞
potrzebujesz aktualizacji, takiej jak główna historia, aby walczyć z bossami i więcej mieczy.
Nie grałem przez jakiś czas, potem zmieniłem telefon, a kiedy ponownie połączę się z moim facebookiem, moje postępy zniknęły. Proszę to naprawić. W przeszłości lubiłem grać w tę grę. Ponownie da 5 gwiazdek, gdy moje postępy zostaną odzyskane.
Wystąpił błąd, gdy pokazuje mi, jak aktywować umiejętność broni, zwalnia, aż nawet się nie porusza, napraw to proszę q
Fajna gierka , fajowo sie gra ale mało życia 👌
SYBO projektujesz naprawdę fajną😎 grę przygodową.⚔ Bardzo mi się podobała😍 i polecam.👍
Gra jest po prostu niesamowita, jest bardzo łatwa do nauczenia, zabawna i nie wyświetla reklam na twojej twarzy. Jedynym problemem jest to, że po pewnym czasie robi się naprawdę nudno, głównie dlatego, że zmienność poziomu jest bardzo niska. Chciałbym aktualizację, która tworzy więcej poziomów, wyzwań, bossa itp.
Prawie idealny, ale jedyne, czego chcę, to tryb online dla wielu graczy, którego nie potrzebujesz do korzystania z Facebooka. Wróciłem, aby wyjaśnić, jak chcę, aby działał: istnieją tryby. Tryb 1: tryb czasu: wygrywa ten, kto posuwa się dalej przed upływem czasu. Tryb 2: kto umiera jako ostatni, wygrywa
Gram bardzo faj , grałam w nią tytyk wbiłam 14 poziomów aż nagle sam internet mi sie włączył i łączył i tracąc z sukcesem z sukcesem z sukcesem , proszę o nowy kontakt bo chciałbym ich coraz więcej .
fajna zabawa i dźwignia na tak trudną grę i szybkość
Spoko gierka
Świetna gra. Chciałbym zobaczyć, jak jest aktualizowany bardziej jak surferzy w metrze. Powinny być wydarzenia i nowe postacie itp. Dzięki temu gra byłaby tak dobra, jak surferzy w metrze.
Mega gra, tylko łatwo się wbijać misje.
Subway Surfers, a także Blades of Brim, oba są niesamowite! Myślę, że jak Subway Surfers robi genialny postęp, Blades of Brim powinien i powinien osiągnąć dobre postępy. Zespół może tworzyć nowe wersje. Jak surferzy w metrze. Tak więc proszę SYBO o stworzenie nowej wersji wkrótce, z nowym światem, bronią o potężnych umiejętnościach, nowym zwierzakiem i niesamowitym nowym bohaterem!
Blades of Brim Laga fyy
Blades of Brim Laga fyy
Ta gra jest bardzo opóźniona i niestabilna, moje urządzenie zaczęło się opóźniać, czego nigdy wcześniej nie robiło 😡😠 popraw to ... a także jest bardzo glitchy
Ponowne ponownie pobrałam tą grę i znów gram w tej przyjemności, ale teraz się kilka błędów, które są uciążliwe. Podczas korzystania z portalu zamiast początkowej strony powitania nagrody, początkowego tła, pojawia się niebieskie tło, które po czasie drażni. Jako codzienne wyprawy zbierało się Brimlingi, a teraz pojawia się problem z działalnością i nie da się zdobywać nagród za wyprawy. Byłabym wdzięczna gdyby takie błędy zostały poprawione. Pozdrawiam
Wróciłem, aby ponownie zainstalować grę. Chmury zapisałem swoje postępy. Ale kiedy wróciłem, wszystko zniknęło. Deweloperzy zrób coś, proszę
gupie
Wspaniała gra. Rozbudowany i bardziej wymagający rodzaj gry z niekończącego się gatunku biegania. Oferuje wiele wariantów radzenia sobie z biegiem (torem) i pokonywania przeszkód. Chciałbym, żeby było więcej treści i więcej imprez biegowych. W porównaniu do metra brakuje podobnej kwoty.
Blades of Brim Aksiyon ldd
To świetna gra i wciągająca, a moim jedynym problemem jest to, że nie ma wystarczającej ilości treści. Ostatnia aktualizacja miała miejsce kilka miesięcy temu; Mam nadzieję, że zostanie zaktualizowany.
Potrzebuję z powrotem moich starych postępów w grze. Dane w chmurze nie ładują się podczas próby zalogowania się w Google Play.
W tym roku oprócz aplikacji na iPhone'y i iPady do grona wyróżnionych ... Blades of Brim ... Najlepsze gry hack'n'slash na Androida i iOS
Essy
Jest dobry, ale nie ma ostatnich aktualizacji, chciałbym go mieć, ponieważ nudzi mnie, gdy coś się nie zmienia przez lata.
Zajebista giera, fajna rozgrywka i grafika też wielkie propsy
Co jakiś czas zmienia się sceneria. Tu nie jest nią miasto, a rozmaite wąwozy i krainy rodem z powieści fantasy. Bo Blades of Brim nie dzieje
Podoba mi się ta gra... Ale rozdział 4 to nie aktualizacja... Proszę przejść do aktualizacji rozdziału 4...
to była dobra gra, ale nie mogę przenieść mojego konta gry na inny telefon, połączyłem konto z moją stroną fb, jednak nie ładuje się w moim nowym telefonie, mając nadzieję, że uzyskam pomoc w kontynuowaniu gry EDIT ( 26.07.19): wysłałem e-mail na twoją obsługę klienta, czekając na twoją odpowiedź
myślę, że należy zaktualizować niektóre wydarzenia i nowe ekscytujące przedmioty lub zwierzaka
Zajebiste
Jest dobry, ale potrzebujesz więcej postaci
Świetna Gra.
W ciągu zaledwie 6 godzin od posiadania tej aplikacji Mój ekran zrobił się czarny, dzieje się to już od 4 dni!!!!! Napraw to, bo usunę i (mogę żałować, bo NAPRAWDĘ CIESZY SIĘ!)
Uwielbiam wprowadzone ulepszenia, ale czuję, że jest jeszcze więcej miejsca na rozwój, ta gra ma duży potencjał dla nowych wrogów, poziomów, nowych bohaterów
Oczywiście... podoba mi się grafika i dźwięk. Ale... gra nie obsługuje trybu pełnoekranowego.
jest dobrze, ale w normalnej skrzyni tylko my dostajemy pieniądze
To dobra gra. Ale dźwięk nie działa w moim telefonie OnePlus 7T, który płynnie radzi sobie z ciężkimi grami z ciężkimi ustawieniami graficznymi. Problem z dźwiękiem nie występuje w moim urządzeniu klasy średniej, ale pokazuje problem w moim urządzeniu z wyższej półki. Oznacza to, że ta gra nie jest zoptymalizowana pod kątem urządzeń z najwyższej półki. A także gra ma usterkę. Kiedy ukończyłem jedno osiągnięcie, zebrałem 10 niezbędnych rzeczy. Potem zamknąłem aplikację i ponownie otworzyłem, okazało się, że osiągnięcie nie zostało otwarte i możemy ponownie zbierać.
Gra swietna tylko musieli byście wprowadzić wiecejomagan na słabsze telefony typu moj bo gerka świetna ale lagi zabijają
Subway Surfers - Pobieranie APK - APKdojo
Mini World: CREATA Dobrodružné ltn
Cześć! Gram w tę grę od lat! Ale czasami bywał zajęty. Jestem taki zawiedziony. Bo za każdym razem, gdy wracam do gry, nie ma nic NOWEGO! Mapa jest wciąż ta sama, przedmioty wciąż te same, bohaterowie wciąż tacy sami. Co powiesz na dodanie do gry nowych map, bohaterów, broni lub zwierzaków? Będzie bardziej ekscytująco. Dziękuję! 😊.
Moje konto od początku 2016 roku nie ładuje się po zalogowaniu się na konto Google. Sprawdziłem już swoje osiągnięcia w sklepie Google Play, jeśli ma osiągnięcia (jako dowód, że grałem wcześniej) i ma je. Wyślij pomoc.