Post by tentpilgafimer on Feb 10, 2022 3:00:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox token ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
İlk əvvəl hər kəsə salam. Mende bu ouun yüklenmir sebebini bilen uazsin. İqram da 1 denedir oda angela. Başqa şey yoxdur
Nasil oyundu he
Bu, hər kəs üçün çox yaxşı oyundur, çünki onun çoxlu kəşfiyyatı və o qədər çox oyunu var ki, pkxd-də o qədər aktivlik və yaradıcılıq var və mən bunu bəyənirəm, amma siz ona və daha çox yaradıcılıq əlavə etdiyiniz zaman sizə tam ulduzlar verdim və Bu oyunda istədiyim şey ----- 1.avtomobillər 2. Daha az rupi ev əşyaları 3. 3 daha çox oyun 4.dırnaq salonu 5. Düşərgə 6. Sualtı oyunlar və evlər 7. Daha çox imoji 8. Daha çox yerləri kəşf etmək, sonra mən sizə tam ulduz verdi 😊😊😁😁 zəhmət olmasa bunu edin 🤜🤛
bu oyunu 2 ildən və daha çox müddətdən bəri oynayır. buraxıldıqda, bu, indiyə qədərki ən yaxşı proqram idi, içindəki hər şey SƏRFƏLİ idi. zaman keçdikcə və daha çox oyunçu oynamağa başladıqca, hamınız pula o qədər həris oldunuz ki, sözün əsl mənasında hər şeyi o qədər bahalaşdırdınız. elə adamlar var ki, valideynləri onlara oyuna pul xərcləməyə icazə vermir, bəs onlar? zəhmət olmasa o zirehlərin qiymətini aşağı salın və evləri oyundaxili valyuta ilə almaq mümkün olsun... və s.
Səbirsizliklə gözləyirdim, amma açılmadı yükləməyin! Açılsayd😭
Xahiş edirəm evin qiymətini yazın zəhmət olmasa zəhmət olmasa XAHİŞ EDİRƏM. Həm də çoxlu hovuz oyunu, qiymətli daşlar toplamaq üçün istənilən asan tapşırıq, ad günləri keçirmək və ona dostları dəvət etmək, yuxular, festivallar, mebel və pul mübadiləsi kimi funksiyaları əlavə edin. Və ev heyvanlarına qulluqda otağı açın, zəhmət olmasa, xahiş edirəm. Yazları, mövsümlər kimi payızları əlavə edin, Mini oyunlar əlavə edin. Amma, mən PK XD oynamağı sevirəm. BUNU SEVİYORUM. 💓💖💞💗😘💝😍😘👧. Zəhmət olmasa dəyişiklik edin 👧👶.. Yeni iliniz mübarək
iPod, iPhone, iPad, and iTunes are trademarks of Apple Inc. and AppStoreApps.com is not affiliated with Apple Inc.
Bu yaxşı oyundur, lakin onu təkmilləşdirmək olar 1. Biz yalnız məhdud söhbət edə bilərik. Bu şeyə nifrət edirəm, onu indi çıxarın!!! Buna görə üzr istəyirəm, onu oxuduğunuz üçün təşəkkür edirəm.
Bu oyunu çox bəyənirəm, lakin bəzən qızla oğlanın bir-birinə "😘" dediyini görmüşəm kimi onlayn tanışlıq proqramına çevrilir, bu İYRƏNÇİLİR lütfən, o emojini götürün. Bəlkə robloxdan bir neçə ilham alasınız? təşəkkürlər!
PK XD - Play with your Friends הרפתקאות gihx
Yeni yeniləmədə xoşuma gəlmir bu yeniləmədə pisdir hər şey qiymət daha yüksəkdir və səhvlər var pul səhvi kimi məndə 23000 var amma yenidən açanda 20000 olur
bu android proqramıdır!!!😡 Mən bunu endirdim və işləmədi. Bacılarım ipad-də bitdi və mənim kompüterimdə bitmədi😡 zəhmət olmasa onu kompüter və android proqramı edin.😔
Bildiyiniz çox zəhmli oyun, indiyə qədər oynanmış ən yaxşı oyun. Amma siz Əyləncə parkı, Xəstəxana, Bank kimi bir şey əlavə etməlisiniz və xüsusən də mərkəzi parkdakı fəvvarə, zərgərlik mağazası, şəlalə, su sürüşməsi və bəli, ziyarət ediləcək bəzi yerlər. Siz həmçinin avtomobilləri əlavə edə bilərsiniz Lamborghini kimi 17,780 rupi oyun pulu və əsasən real pul və ya oyun almazıdır, ona görə də almazdan alacağımız almazdan əşyalar düzəldin və bəli, almazdan bir az istifadə edin, çünki qazanmaq çox çətindir onları...
bu oyunu bəyəndim 3 ulduzla qiymətləndirdim, çünki evdə çox pul var və dünya kiçikdir yeniləmələr darıxdırıcıdır, xahiş edirəm pkxd-i təkmilləşdirin
Cok kuzel oyndu 👍👍
Pis oyundu
Bu oyunu yaradan pes3ldi mende peselem Adim ruqis
Əla
Mobile game like PK XD - Play with your Friends | TapTap
Oyun yükləyə. Bilmirəm. Neçə. Gündü. Açılmır
Çox super oyundur sadəcə evləri çox bahalıdır 😀😀😒
Get more PK XD friends to request more materials, gifts, helps from daily players. ... PK XD: Add Friends Who Play Daily To request Help Easily.
Bu oyun əyləncəlidir, lakin yükləmə çox uzundur😑😑, ümid edirəm ki, dəyişən növbəti yeniləmə😃😃
mən amma açamram😶...?
Sikkələri və qiymətli daşları üyütmək indi ilə müqayisədə asandır və oyun hər zaman çökür.
Ekranınızı başqa tərəfə çevirə bilməzsiniz və dostlarınıza qoşula və ya onları tapmağa cəhd edə bilməzsiniz. Bunu bəyənən insanlar üçün üzr istəyirəm, amma çox ləngiyir. Mən bunu tövsiyə etməzdim.
Çox pis oyundu çünki onun dediyinə görə şəbəkə problemi var idi amma mənim digər oyunum pubg coc free fire gta onlar oyunlar şəbəkəsi tam idi problemi həll etdim indi oyunu sildim
həqiqətən sevimlidir, amma mən Chromebook-dayam, ona görə də asan hərəkət edə bilmirəm ki, ox düymələrindən istifadə edə biləcəm. həm də çoxlu səhvlər və səhvlər var və +40 deyiləndə birtəhər qiymətli daşlar almadım və hətta onları xərcləmirəm
PK XD.3 of PK XD - Play with your Friends for download;
Çox gözəl oyundu amma bir kaç detay eklense gözəl olur onun üçün 4 ulduz verdim
Oyun pis deyil, amma darıxdırıcıdır, bəzən evlərin belə mini oyunları xoşlayıram və dostlarla necə danışa bilərsən, amma ticarət etməlisən ki, əşyalarını alver edə biləsən
PK XD - Play with your Friends Pakikipagsapalaran wek
Bu proqram bir az darıxır, geyinməyə çox şey yoxdur, oyunlar vasitəsilə pul qazanmaq çətindir və mən çılğın qaçmağa gedəndə mənə 900 qəpik kimi pul verdi, sonra sikkəyə baxanda gördüm ki, ondan sonra aşağı gedirəm, çünki düşünürəm ki, mən çox şeyə məcbur oldum ki, bu, həqiqətən ədalətsizdir və nəqliyyat vasitələri düzəltmək və sadəcə onu daha yaxşı hala gətirmək üçün oyunların yarısı heç vaxt oynanılmır, sadəcə bir yükləmə simvolu var idi və ya tezliklə gələcək deyir 🙄
Elaaa😻😻😻😻😻😻😻💓💓💓💓💃💃💃
👍👍👍👍👍👍
Bu çox gözəl oyundur mən bu oyunu sevirəm amma bu yeniləmədən sonra hər şey çox baha oldu😢amma zəhmət olmasa zirehləri bahalaşdırmayın. indi stikerlər, mebellər və s. kimi hər şey indi 1000 sikkədən yuxarıdır. Xahiş edirəm normallaşdırın
Kul Öö m.
Bu oyun cox yaxsi idi amma ehtiraslar baha idi ona gore beyenmirem zəhmət olmasa 200 daş göndərməyin 200 pul saxla
Bence harika bir oyun ben bayildim her kese tavsiye ederim ben yeni güncemeleride cox seviyorum Play Togeheterden daha da harika 😋🥴
Bu oyun çox xoşdur! Ancaq bəzi yeniləmələr / düzəlişlər arzulayıram. 1. Lütfən, bu oyunu daha az gecikdirin, bu, bizim (mobil istifadəçilər) üçün həqiqətən gecikdiricidir. 2. Zəhmət olmasa ev heyvanlarını bir az daha böyük və sürünən edə bilərsiniz. Həqiqətən yaxşı olacaq! 3. ÖZ cümləmi göndərmək istəyirəm, amma göndərə bilmirəm. Lütfən, tövsiyə edilən söhbətləri silin. Hamısı budur təşəkkürlər!
Recharge Please! 解謎 tktp
Play PK XD Online for Free on PC & Mobile | now.gg
Mən bu oyunu sevirəm, amma sadəcə demək istəyirəm ki, şirkət adamları yüksək tarifi aşağı qiymətə qoymalı və ya pulsuz verməlidirlər, xahiş edirəm biz əlavə etmək istəmirik, çünki valideynlərimin əlavə etmək üçün o qədər də pulu yoxdur. zəhmət olmasa. Mən bu oyunu 2020-ci ilin noyabr ayında oynayıram, ona görə də problemimi bilirəm, xahiş edirəm 🙏 . Plsss hətta məkrli torpaqları yükləyə bilməmək problemini həll et, həmişə bir şeyin səhv getdiyini söyləyir.......
Evler filan gercek parayla hic hos deyil reklamlarla para elmas qazanmak olmuyo ya cok eylenceli ama bunlar olmasa daha da iyi olurdu yaa😒😒😒😒o buna gore puanim 2 buna bu puan yaxsiyir bunu duyan pk xd oyuncularimi yapsaniz her kes cox sevinerr dimi arkadaslar yorumlarinizi
Siz oyununuzu təkmilləşdirməlisiz, sağol, o, pis görünür, amma ümumilikdə yaxşı oyundur
Yaxşı👍🏻 Oyundu
𝚝𝚑𝚒𝚜 𝚐𝚊𝚖𝚎 𝚠𝚊𝚜 𝚠𝚊𝚜 𝚑𝚘𝚗𝚎𝚜𝚝𝚕𝚢 𝚏𝚞𝚗 𝚋𝚞𝚝 .. 𝚊𝚜 𝙸 𝚎𝚗𝚍 𝚝𝚑𝚒𝚜 𝚛𝚎𝚟𝚎𝚠 𝚒𝚑𝚘𝚙e yov,e ben Wared
PK XD MOD APK v0.45.0 (Unlimited Money/Gems/Unlocked)
PK XD Play with your Friends Create & Explore your universe
Bu necə oynanılır sk