Post by tentpilgafimer on Feb 10, 2022 3:21:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat viac všetky ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
stiahnite si Exploration Craft 3D od Smartties apk najnovšiu verziu ...
RealmCraft 3D Mine Block World სათავგადასავლო qqnn
Je to super😀
Páči sa mi tá hra, jediný dôvod, prečo jej dávam a2, je príčina pridávania v hornej časti hry, ktorú nevidím, zaberá polovicu hry, keď hráte, je to dobrá hra. to, ale to pridáva, musí ísť, je to sakramentsky takmer nemožné hrať hru a nedáva vám to veľa času na zatvorenie pridávania. Ak by to tak nebolo, dal by som tomu 5 hviezdičiek, ale prídavky musia odísť. PS Ospravedlňujem sa, ale po odinštalovaní odinštalovania mi dajte vedieť
Keď som používal kuchynskú súpravu, skúsil som umiestniť niekoľko blokov dole a hovorí: príliš veľa blokov na jedno miesto a všetko, čo som urobil, bolo umiestniť dva bloky nepáči sa mi to neodporúčam, pokiaľ sa nechcete rozzúriť. veľmi nepríjemné, keď sa zvieratá dostanú na vaše stavby a vaša obrazovka sa sama otáča
스네이크 아레나 액션 kvj
Táto aktualizácia je veľmi pekná, ale mali by tam byť aj niektorí nepriatelia ako Ender Dragon, Weither a mnohí ďalší, pridajte aj týchto nepriateľov.
JE DOBRÁ ALE JAK CHCETE PORIADNI MAJKRAFT TAK SI KÚPTE MO JÁN
Úplne najlepšia hra, ktorá sa mi páčila a 3 mesiace hrania sa mi táto hra páčila. Ale som smutný, pretože prosím opravte ako minecraft servery a prežite s priateľmi. Opravte to prosím 🥺
Upravte novú grafiku a zlepšite aby tvorí vipadali ako v Minecrafte a inak všetko ok
Ak to nevrátite do pôvodného stavu tak vám asi niečo spravím 🤬🤬🤬🤬 Bolo to skvelé vrátiť späť to !!!!!
Milujem túto hru! Mám niekoľko požiadaviek: 1. Chat príkazy v multiplayeri aj singleplayi, takže ako napríklad v chate môžeme prejsť na kreatívne prežitie alebo naopak, alebo teleportovanie. Tiež si myslím, že by sme mali mať možnosť pridať si priateľov, aby sme sa s nimi mohli hrať bez toho, aby sme našli svet, v ktorom sa nachádzajú. A možno by sme mali robiť lepšie vyzerajúce stvorenia, zombie sú najstrašidelnejšie. Vďaka!
Skutočný Minecraft toto je najlepšia hra, ale ender dragon a a a determinanty a pridajte prosím ďalšiu aktualizáciu, hop🥺💌👍👯
Dobrá aplikácia. Bolo by dobré pridať do hry aj bossov, hoci do hry dimenziu End.
Okey je to dobra hra
Hral som a je to dobrá hra a je ako Minecraft, ale takmer preto, že Minecraft je aktualizovaný a niečo tam chýba a môžete prosím aktualizovať realms craft?
😀
Dobre, takže som chcel vidieť, ako sa to porovnáva s Minecraft PE, keď som povedal, že by som sa mal držať PE. Takže prvá vec, ktorú si všimnete je, že keď kráčate a skáčete, vaša postava sa zastaví. Ďalšia vec, ktorú si všimnete, je, že keď pri rúbaní stromov, špiny, kameňa alebo čohokoľvek začnete lámať jeden blok a omylom skĺznete prstom z bloku na nový, nemôžete sa vrátiť k pôvodnému bloku. Nezostalo dosť miesta na pokračovanie v tejto hre, viac nedostatkov ako plusov.
V skutočnosti je to veľmi dobrá a pekná hra, ale sú tu len 2 veci, ktoré ma veľmi nepotešia, a to, keď máte obmedzený priestor na to, aby ste veci a veci dali do kreatívneho režimu. Stále sa hovorí: „Je tu príliš veľa blokov v tejto oblasti. opravené, ďakujem.
je dobra ale to ovladanie tu hru trochu kazi
Rollingcrest je naozaj dobrá hra, páči sa mi, ale potom, čo som začal hrať Mini World, nikdy som to nehral, ale začal som, ale bez ohľadu na syr a boloňský syr a bologna, čo hovoríme, je, že zakaždým, keď existovali dva režimy prežitia a kreativity, nehral som Nepáči sa mi Survival, pretože som sa musel vysporiadať so všetkými medveďmi a modifikáciami, ktoré na mňa útočili, čo ma veľmi nepotešilo, takže som túto hru vymazal, prepáčte, chlapci, ale už to nie je môj štýl, ale teraz je to tak. nemôže opäť stuhnúť
Je fajn
Mám veľmi rád hry na stavanie/prežitie, ale táto hra sa mi vôbec nepáčila, je taká pomalá, že zvieratá sú také otravné, aj keď sa pohybujete s blokom v ruke, blok sa umiestňuje! je to proste tááák UGH, táto aplikácia by mohla používať lepšiu grafiku, je mi ľúto, ale mal som takú zlú skúsenosť!
Je to v poriadku, ale veľa vecí chýba. Niektoré z nich sú: 1. Spôsob zobrazenia súradníc. Máte funkciu teleportovania, ale neviem, kam sa teleportujem 2. Spôsob, ako napísať knihu 3. Viac príkazov. Existuje niekoľko príkazov, ale musia byť užitočnejšie. 4. Lepšie textúry. POTREBUJETE pridať bloky s čistejšími textúrami. Betón kedysi fungoval ako ten blok, ale teraz je to hrozné.
strašne seká ale je tam oveľa viac vecí než v iných remeslách
Dobrý deň, výrobcovia tejto aplikácie, ktorú som hral 1 rok, chcem, aby ste pridali iba 2 aktualizácie. Pridajte viac mobov a netherite v nether. A pridajte grafiku, ako je Minecraft, ako postava v tvare krabice. Ak pridáte tieto 2 aktualizácie, budete kráľom minecraftu
Užíval som si to, kým môj svet v režime prežitia nezamrzol a už sa nenačítava. To je veľmi smutné, nemám problémy ani s telefónom.
Je to dobrá hra, ale idem do batohu a dostanem blok, potom sa zobrazí pridanie. To nie je všetko O 5 minút neskôr SA VRÁTI NA DOMOVSKÚ OBRAZOVKU. VYSKRUJTE TÚTO HRU. Potom trvá 3 minúty, kým sa dostanete späť do hry. Jediný dôvod, prečo sa mi táto hra páči je, že je ako Minecraft.
Stavebná hra z remeselných blokov na vytvorenie domu, 3D mini sveta, ... Minecraftu pe na android , Jak stáhnout minecraft zdarma , minecraft pe zdarma
Super hra 👍👌
minecraft zdarma na mobil
Tomi😎😎😎😎
táto gema je dobrá, ale potrebuje novú verziu apdetu a úplného nether armoru,
RealmCraft bola kedysi skvelá zábava a veľmi ma to bavilo. Ale od poslednej aktualizácie mešká a nereaguje správne. Má veľké chyby. Prosím, opravte a ja to zvýšim na 5 hviezdičiek. Vymazal som to, pretože to už nebola zábava.
SKUTOČNE DÚFAM, ŽE SI SI všimnú a opravia tento problém. POZNÁM, ŽE NIE JE JEDINÝ, KTO SA NA TOTO SŤAŽUJE, ALE PROSÍM, ODSTRÁŇTE FUNKCIU, V KTOREJ SA POZNÁ „V TEJTO OBLASTI JE PRÍLIŠ VEĽA BLOKOV“. I KNOW U POVEDAL TO HRAŤ V PLOCHOM SVETE, ALE UŽ SOM V PLOCHOM SVETE A STÁLE TO HOVORÍ. SRSLY MILUJEM TÚTO APLIKÁCIU, ALE AK BY STE MOHLI TÚTO JEDNU FUNKCIU LEN ODSTRÁNIŤ, TOTO JE PERFEKTNÉ. V NASLEDUJÚCEJ AKTUALIZÁCII DÚfam, že TENTO PROBLÉM JE VYRIEŠENÝ. AJ APLIKÁCIA STÁLE RUŠÍ!!! PLS. PLS.PLS OPRAVTE TOTO A BUDETE DOKONALÉ.
Nič sa tam nedá vyhadzovať ani neviem ako vyzerám ani si neviem dať armor pls nesťahujte
Veľmi dobrá hra. Hra sa mi veľmi páči. Je tu však niekoľko problémov: 1. Nemôžem splodiť bedrá, medvede alebo podobne. Iba hospodárske zvieratá a vtáky. 2. Obchodníci sú skutočne otravní! Počul som, ako sa dvere otvárajú a zatvárajú po celý čas, keď som s nimi bol. Ak by zostali vo všeobecnej oblasti, kde ste ich splodili, bolo by to skvelé!💖 Okrem toho je to fantastická hra!
Nie je to také dobré, videl som veľa aplikácií, ktoré sa snažia skopírovať mincraft, ale vlastným skrúteným spôsobom. Ľudia, ktorí to už čítajú, ak chcete hru ako mincrart, vezmite si mincraft. Stojí to 7 dolárov za jeden telefón/tablet, ale stojí to za to! (Aj v prípade tejto hry, ak ju tvorcovia vylepšia, opravia nejaké chyby alebo niečo podobné, potom by to bola celkom dobrá hra.)
Naozaj milujem hru! Grafika a uchovávanie vašich predmetov, keď zomriete, sú OVEĽA lepšie ako iné hry blokového sveta. Mám pár problémov, ktoré by som chcel vyriešiť. 1) Už som musel párkrát odinštalovať, pretože mi hra zamrzla, tak som sa rozhodol pre odinštalovanie/preinštalovanie (po vymazaní cache a pamäte). 2) Trochu ma frustruje, keď som v remeselnej lavici, hra sa prepne na niečo iné (napríklad kamenný meč). Dalo by sa ísť do detailov, ale nie je priestor na vysvetľovanie.
ak9 som citala tie komentare tak je to super hra a potom som si ju stiahla je mega super❤milujem ju a som strasne rada ze existuje👍
Železné dvere a padacie dvierka sa neotvárajú a hra sa hrala v pohode, teraz sa zastaví a vypne. Viac materiálov, ako sú kovové bloky (s kovovými zvukovými efektmi), nové (pracovné) dvere - ako dvere cely -, zdobený pieskovec a podobne. Posledná vec je, že nerozumiem Elektrickej lampe. Existuje spôsob, ako to rozžiariť, alebo by to dokonca malo byť? Pravdepodobne nebudete ani čítať túto recenziu, ale ak by ste mohli pomôcť týmto problémom, ocenil by som to. Ďakujem, že si mi odpovedal
Skvelá hra. Milujem hranie, pretože je to také relaxačné. Jedna vec, na ktorú nemôžem prísť, je, ako sa dostaneš na koňa? Problém s otvorením hry... Nedávno zamrzol slot načítacej obrazovky. PROSÍM, OPRAVTE. Keď to urobíte, vrátim sa k 5 hviezdičkám
Môj telefón sa niekedy pri hraní tejto hry odpočúval, takže som ho musel znova nainštalovať, celkovo dobré, s výnimkou rôznych blokov, herných mechaník a fyziky a strašidelných davov, ktoré už nie sú kubické.
☆Welcome to PlanetCraft – the best open world games with survival and creative online multiplayer. ☆ Build your own mini world 3D. Mine
Dobra hra naozaj mam tam uz aj dom vsetko paci sa mi